úterý 3. července 2012

Why Lighting the candles? Proč Lighting the candles?

Proč jsem se rozhodla pro název, pro jaký jsem se rozhodla, lepší téma na první článek snad neznám. Můj první plán byl blog pojmenovat Struck by lightening (uhozeno bleskem), protože přesně tak na mě působí témata o kterých se chystám psát (tedy cestování, móda, focení a lezení). Navíc je tam ten hezký dvojsmysl se světlem, což se k focení fakt hodí. Jenomže tenhle název už byl zadaný. A co teď?

Why did I decided for my new blog title, I probably don't know better opening story. My first idea was name Struck by the lightening, because that's exactly how i feel about my themes (traveling, fashion, photography and climbing). Also there is that lovely double meaning with light, which is fitting for photography. But this name was already taken. Now what?

 Zachovala jsem se logicky, šla na csfd (opravdu nevím proč zrovna tam) a zadala do vyhledávače lightening. No a název Lighting the candles mě oslovil. To světlo tam je pořád, navíc rozsvěcení svíček může metaforicky znamenat otevření něčích očí a to je přesně to, co se mi doufám časem povede.

But I am cunning, so I went on movie database (something like imdb) and find all the movies with word lighting in the title. And best result I found was Lighting the candles. The light is still in it, and lighting the candles is a nice metaphor for opening eyes, which I will do a lot I hope.


Pro začátek přihodím ještě jednu fotoseanci s báječnou Leou:

First photoshoot on this blog will be with wonderfull Lea:



2 komentáře:

  1. Moc pěkný portréty! Na co fotíš? Díky za comment :-)

    www.lightblueshoes.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, za koment se neděkuje, že jo :D Fotím na Canon 550D + 50mm, 1.8f. Toho objektivu se nemůžu nabažit, je to můj brouček.

    OdpovědětVymazat